Tuesday, December 21, 2021

Treffit zildjian-leimat

Treffit zildjian-leimat



Jos sinä treffit zildjian postimerkkejä sain tavan tietää koko, on edelleen joukko ominaisuuksia, joiden avulla voit erottaa suuret postimerkit joko 50-luvun lopun pienistä, joissa ei ole 3 pistettä tai 70-luvun leimasta ilman 3 pistettä tai s-leimasista, jossa on 3 pistettä. NAMM:n julkaisuvideon Paul Francisin mukaan nämä mustelogot olivat käytössä välillä jatreffit zildjian postimerkkejä, mutta tämä jalostettiin myöhemmin myöhäiseksi Koska vasaranlyönti vaihtelee symbaalista toiseen, näiden kolmen aikakauden tyylit ovat päällekkäisiä, treffit zildjian postimerkkejä. Treffit zildjian-leimat tehtaan "vanhojen" miesten väitetään olevan pahamaineisen huonoja postimerkkien historiallisen aikajanan suhteen. Tämä tarkoittaa, että vaikka saatat löytää hämmästyttävän ainutlaatuisen symbaalin, on myös riski ostaa vintage-symbaaleja verkosta, koska ostat jotain, mitä ei voi nähdä tai joka kuulostaa erilaiselta audiossa. Hyvä tietää, että näin ei ole, ja mukava kuulla, että olet saanut roskapostin hallintaan tämän viimeisimmän epidemian takia. Ohut leima s.





Hieman leimojen anatomiaa



Galleria Avedis-tavaramerkistä ja mustelogosta treffit zildjian postimerkkejä Vieritä tätä galleriaa alaspäin ja siirry Avedis Zildjian -symbaalien tuotantokausien läpi alusta nykypäivään, treffit zildjian postimerkkejä.


Ensimmäinen osa tästä ajasta käsittelee enimmäkseen muutoksia tavaramerkkileimoissa, mutta kun pääset ohi, näet enemmän mustelogoista ja niiden muuttumisesta ajan myötä.


Sinulla on nyt aikakone käden ulottuvilla. Nauti matkasta. En ole vastuussa mistään edeltävistä päivämääristä, vaan kokoan vain Bill Hartrickin huolella tutkimaa tietoa, joka on nyt liikkeellä verkossa, useimmiten ilman alkuperäisen lähteen tunnustamista.


Kun pääset myöhään ja muste keskittyy enemmän, olen yrittänyt löytää konsensuspäivämääriä näille muutoksille. Suuri kiitos kaikille niille, jotka ovat kuten minä intohimoisesti symbaaleja kohtaan ja yrittävät koota näiden houkuttelevien metallilevyjen historiaa.


Tietoa todella tulee treffit zildjian postimerkkejä kaikki ihmiset, jotka ovat osallistuneet keskusteluihin vuosien varrella. Olen aina ollut riippuvainen vieraiden ihmisten ystävällisyydestä. Haluatko lähettää jollekulle linkin tiettyyn valokuvaan ja kuvaukseen? Tämä sivusto on perustettu niin, että voit lähettää tai lähettää foorumille linkin tiettyyn valokuvaan ja kuvaukseen. Kuinka teet sen, ei ole selvää. Menet vuosi kerrallaan aikajanalle ja napsautat haluamasi kuvan linkkiä.


Tämä siirtää selainikkunasi galleriaan ja sijoittaa kyseiseen merkintään. Jos katsot selaimessasi URL-linkin kirjoittamaasi kohtaan, näet, että linkki päättyy sanaan, jota seuraa jokin sana.


Se voi esimerkiksi olla linkki symbaalin pohjassa olevaan Hollow Ink -logoon, treffit zildjian postimerkkejä. Linkki päättyy HollowInkZ:iin ja jos kopioit tämän linkin ja liität sen sitten sähköpostiin tai keskustelupalstan viestiin, se on suora linkki kyseiseen merkintään. Huomaa, että linkin lisäämiseksi foorumiviestiin on käytettävä mitä tahansa mekanismia, jolla foorumi on linkin lisäämiseen.


Mutta mitä tahansa sinun täytyy tehdä, siellä on jossain tahnaa. Kokeile nyt napsauttamalla tätä suoraa linkkiä Hollow Ink Logo -merkintään Pientä postimerkkien anatomiaa Jotta voit tunnistaa tavaramerkkileiman aikakauden, sinun on katsottava tarkasti.


Leiman yleinen anatomia on, että siinä on ylempi osa, joka on tyyliteltyä ottomaanien tekstiä, jota usein kutsutaan arabiaksi tai "squiggly bits" ja alaosa englanniksi.


Jeansonnen mukaan "Turkkilainen kirjoitus tavaramerkin yläosassa lukee Son of Cymbalsmith", mutta tavaramerkkihakemuksessaan Avedis Zildjian sanovat itse: Ei-latinalainen kirjain merkissä transliteroituu "a fi des Zilgian Sha re kat". ", ja tämä tarkoittaa "Avedis Zildjian Company" englanniksi.


Zildjianin tehtaalla seinä on maalattu dekoodatulla ottomaanilla: Kuva: Ottomaanien dekoodaus Ennen kuin löysin yllä olevan kuvan, työstin sen purkamista Avedis Zildjianiksi RL-kirjoituksella, kaksi riviä. Tämä kuva peittää tunnistamani kirjaimet. Päivitän, jos pääsen pidemmälle, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, ​​​​että en missannut Yritys-osion.


Kuva: Epätäydellinen ottomaanien dekoodaus Huomaa, että RobScott antaa esimerkin arabiaksi ja raportoi myös, että yläosassa lukee Avedis Zildjian, vaikka hän ei pura tätä kirjainta kerrallaan.


Syyni tehdä tämä kirjain kerrallaan on se, että voin viitata niihin sanomalla "avEdisin E ottomaanien osiossa" ja sinun pitäisi tietää, että puhun siitä hahmosta, joka näyttää O:lta tässä versiossa. Tai ; joka on Zildjianin Z. Toinen huomioitava asia on, että tämä on kalligrafinen väline, ei tiukka lineaarinen teksti, ja se on osa sitä, koska se on silmää miellyttävä muotoilu. Joten jotkut kirjaimet ovat venytettyjä, eivätkä ne ole suoraviivaista.


Jos luulet, että se on kaukaa haettu, harkitse puhtaasti englanninkielistä kalligrafista laitetta: Kuva: Premier Logo Yritä kuvitella sen purkamista, jos et tunne englanninkielisiä aakkosia.


Tietäen, että tarkastelemme ottomaaneja, saamme myös jonkinlaisen käsityksen siitä, mistä pisteistä on kyse, jotka näkyvät joidenkin kirjainten päällä, mutta eivät kaikkien leimamerkkien kaikissa versioissa. Niiden käyttö ottomaanien kielellä on muuttaa hieman kyseisen kirjaimen ääntämistä. Ottomaanien osion alla on englanninkielinen osa, jossa lukee AVEDIS ZILDJIAN Co Genuine Turkish Symbals Made in U. Englanninkielinen osa muuttuu yksityiskohtaisesti ajan myötä, mutta jotkin muutokset voivat olla hienovaraisia ​​kohdistuksen ja suhteellisen sijainnin muutoksia, treffit zildjian postimerkkejä.


Esimerkiksi yhdessä 80-luvun versiossa on CO sijaan yritys. Huomaa myös, että joissakin postimerkeissä ei ole Made in U. luullaan johtuvan siitä, että ne valettiin ja valssattiin USA:ssa ja valmistettiin Kanadassa, joten ne ovat sekalaista alkuperää. Ja on myös joitakin postimerkkejä, joissa lukee Made in Canada. Mutta nämä muutokset ovat myöhemmin sarjassa.


Suurin osa aiemmista muutoksista liittyy kohdistuksen ja sijainnin muutoksiin. Nämä esitellään, kun siirrymme tiettyjen postimerkkien läpi.


Toinen huomioitava asia on, että englanninkielisessä osassa on vielä kolme pistettä, jotka ovat U S:n ja A:n välissä. Mutta kun puhumme "kolmesta pisteestä", ne ovat kolmiossa leiman ottomaanien osion yläosassa. Kuva: s leima kolme pistettä ympyröitynä Postimerkin yläosa käy läpi erilaisia ​​muutoksia vuosien varrella. Nämä ovat kolme kyseistä pistettä.


Kolmella pisteellä varustettuja postimerkkejä ovat: 2 muotoa: 50-luvun puolivälin suuri postimerkki, leima, 60-luvun postimerkki ja 80-luvun CO-merkki. Älä panikoi, käymme nämä kaikki läpi vuorotellen. Onneksi ottomaanien osassa ja englanninkielisessä osassa tapahtuu muita hienovaraisia ​​muutoksia, jotka voivat olla apua valmistusaikakauden perustamisessa. Musteen esittely ja mallien mainitseminen Monet ihmiset näyttävät ajattelevan, että Avedis Treffit zildjian-leimat eivät laittaneet mustetta symbaaleihinsa ennen puolenväliä.


On totta, että he eivät laittaneet mustetta symbaaliinsa sanoilla Zildjian ennen vuoden puoliväliä. Mutta heillä oli malli ja treffit zildjian postimerkkejä musteen nimitykset. Useimmissa vanhemmissa symbaaleissa muste on vain poistettu puhdistamalla, treffit zildjian postimerkkejä.


Mutta mallin ja/tai painon osoittavat musteleimat näyttävät olleen Avedis Zildjianin innovaatio, joka oli olemassa alusta asti, treffit zildjian postimerkkejä. Joten on Billiant tai kiillotettu symbaalit. PinksterboerThe Cymbal Bookp82 dokumentoi ne ennen toista maailmansotaa, mutta uutiset eivät näytä vielä saavuttaneen kaikkia, treffit zildjian postimerkkejä. Kuva: Pre Trans Stamp s Ink Tässä on PAPERIOHUT symbaali, jossa on s-leima.


Jos yrität selvittää ikää treffit zildjian postimerkkejä symbaali ja siinä on mallimuste treffit zildjian postimerkkejä tämä KIRJAIN, älä oleta, että sen täytyy olla puolivälissä tai myöhemmin. Eri vuosikymmeninä on käytetty muutamia erilaisia ​​kirjaintyylejä, mutta muste on ollut olemassa jo pitkään.


Työskennellessämme vuosikymmenten läpi näkyvät myös nykyiset mustetyylit. THIN pre-trans 11" ja 26" Large Stamp, joten siinä ei ole tilan puutetta EXTRAlle täysin THIN BEBOPissa, luettelossa on nämä joskus vain BOP-merkit nähtynä Suuressa postimerkissä BOUNCE HI HAT PING 50s HB MEDIUM THIN MEDIUM THIN FAST MED HEAVY HEAVY BOTTOM Varhaisista ajoista tähän mennessä puuttunut erityinen muste treffit zildjian postimerkkejä CRASH.


Näyttää siltä, ​​​​että nämä tulivat luvun lopulla tai luvun alussa. Mutta en ole vielä nähnyt kuvaa musteen törmäämisestä 50- tai 40-luvun symbaaliin. Jos sinulla on sellainen, ota yhteyttä. Haluaisin lisätä sen luettelooni ja tietää, mikä leima siinä on. Lue mitä Zildjian Sound Labilla oli sanottavaa törmäyssymbaaleista esimerkiksi täältä: Zildjian White Paper No. Pre Trans -leimat myöhempään s The Pre Trans treffit zildjian postimerkkejä ovat vanhimpia Avedis Zildjian -tavaramerkkimerkkejä.


Tapasimme yhden juuri ennen lyhyessä käännöksessämme Inkiin. Aikaisemmalle leimalle on ominaista "paksu" tai "paksu viiva" ulkonäkö treffit zildjian postimerkkejä ottomaanien osio ja se ja sen alla on kolme viivaa. Tämä on näyttely H Billin alkuperäisessä artikkelissa.


Kuva: paksu ottomaanien esimerkki eli First Tämä eroaa ottomaanien "ohuista" tai "hienoista viivoista" versiosta, jossa on kolme pistettä, joissa toisessa on kolme viivaa.


Tämä on näyttely F Billin alkuperäisessä artikkelissa. Kuva: Ohut ottomaanien esimerkki eli toinen Älä sekoita Pre Trans Stamp Ohut ottomaanien esimerkkiä, jossa on "kolme pistettä" alareunassa, yleiseen keskusteluun "kolmesta pisteestä" treffit zildjian postimerkkejä ovat kolmiossa eivätkä suorassa. Kaikissa myöhemmissä Avedis Zildjian -leimoissa on pisteviivaviiva ottomaanien osan alaosassa, joten tämä on yksi tapa kertoa, että katsot Pre Trans Stamp -symbaalia.


Kuva: s leima, jossa näkyy piste piste viiva viiva Billin alkuperäinen artikkeli kuvasi kaksi Pre Trans -leimaa ja antoi todennäköisen järjestyksen, jossa näyttely H oli vanhempi ja näyttely F uudempi. Mutta artikkelissa ei annettu näitä nimiä. Siitä lähtien nimi "First Stamp" iski kaikille Pre Trans -leimoille, ja sitten "Second Stamp" alettiin käyttää näyttelyssä F, treffit zildjian postimerkkejä, Bill Maley DFO:n ehdotuksen mukaisesti.


Kun viimeksi kuulin, että Bill Hartrick oli tunnistanut 4 pre-trans-postimerkkien alatyyppiä, eikä pidä "First Stamp" -leiman käytöstä. Mutta en usko, että Bill on koskaan julkaissut neljää alatyyppiään virallisilla nimillä ja tyyppinäytteillä, valokuvilla ja tunnisteominaisuuksilla, jotka vahvistaisivat ne.


Siitä lähtien, kun aloin tutkia tarkemmin, olen tunnistanut yli 5 muunnelmaa näistä Pre Trans -leimoista, treffit zildjian postimerkkejä, ja se, mitä olen löytänyt, kumoaa koko yksinkertaisen käsityksen "ensimmäisestä" vs. "toisesta". Jos haluat treffit zildjian postimerkkejä elämä on yksinkertaista, treffit zildjian postimerkkejä, pysy sitten "ensimmäisellä" ja "toisella", treffit zildjian postimerkkejä vielä parempi kutsua niitä "Pre Trans Stamps". Mutta jos haluat tietää enemmän siitä, mitä todella tapahtuu, napsauta tästä.


Pre Trans Stamp -symbaaleissa on enemmän mustetta, joka voi kadota allekirjoituksen puhdistamisen yhteydessä, treffit zildjian postimerkkejä. Kuva: Ensimmäinen leimakirjoitus Näissä varhaisissa symbaaleissa on joskus vielä kirjoitusta kellon alla. Joo, treffit zildjian postimerkkejä, tämä on kuin turkkilaisvalmisteisia K Zildjian -symbaaleja. Siinä lukee Avedis Zildjian, jossa on mahdollisesti Co lopussa. Ja nykyaikaisemmalla huomautuksella, joku on laittanut tämän gramman painon. Se on muuten 13" symbaali.


Useimmat vanhemmat Pre Trans Stamp -symbaalit näyttävät olevan halkaisijaltaan pienempiä. Suuremmat halkaisijat yleistyvät näyttelyn F-leimoista lähtien, sikäli kuin voimme päätellä rajoitetuista tiedoista, treffit zildjian postimerkkejä. Esimerkkejä vasaralla näistä aikaisista treffit zildjian postimerkkejä mene vasaran sivulle. Zenjian - Kuva: Zenjian postimerkki Zenjianit tehtiin symbaalien "arvolinjaksi". Esitetyt vuodet ovat treffit zildjian postimerkkejä milloin ne näkyvät Drum Companyn luetteloissa, vaikka oli muita myyntikanavia, joten luettelot eivät kerro koko tarinaa.


Zenjianit näyttävät tuon aikakauden Avedisin tuotantosymbaaleilta. Sodan jälkeen italialaiset valmistajat valmistivat Zenjian-linjaa ja välillä on joskus sekaannusta.


Asioista monimutkaisemmaksi on olemassa Zinjian, jota tarjotaan Premier UK -luettelossa ja jonka UFIP on valmistanut Italiassa. Pinksterboer p näyttää tilauksen Premieriltä UFIP:lle Zinjian-symbaaleja varten, treffit zildjian postimerkkejä.





finbar seurustelee mies 46



Jos sinulla on jokin näistä, on parempi olla kutsumatta sitä "leimaksi" ja kutsua sitä sen sijaan "50-luvun puolivälin symbaaliksi 60-luvun lyhytleimasimella". Mutta voi olla vaikeaa syrjäyttää "leimaa" termistä, koska se on vakiintunut. Kuva: "Leima" Mitattu kuva: 17" voimakkaasti vasarattu yläpuoli Se on laajasti vasaralla ylhäältä ja alhaalta.


Kuva: 17" voimakkaasti vasarattu pohjapuoli Tämä vasarointi ei todellakaan näytä tutulta harvalta symbaalivasaralta säännöllisemmällä samankeskisellä rengaskuviolla ja usein melko kevyellä vasaralla pienellä vasarapinnalla. Tämä vasarointi näyttää enemmän Trans Stamp vasaroimiselta, vaikkakin on joitakin symbaaleja, joissa on tämän tason vasara, joissa on suuret tai pienet leimat.


Tämä 50-luvun vasarointi voi näyttää Trans Stamp -vasaralta, mutta se voi myös näyttää 50-luvun puolivälin Quincy Drop Hammeringilta, jonka yhdistämme suuriin postimerkkeihin, tai se voi olla kuin myöhemmän 50-luvun vasaroiminen, jonka yhdistämme pieniin postimerkkeihin.


Koska vasarointi vaihtelee symbaalista toiseen, näiden kolmen aikakauden tyylit menevät päällekkäin. Yleensä se, kuinka näkyvä vasara on, riippuu valokuvan laadusta ja "dramaattisesta" valaistuksesta ja siitä, kuinka paljon likaa tai patinaa siinä on.


Mutta voit silti nähdä vasaran jäljet ​​molemmilla puolilla, jos katsot tarkasti useimmissa tapauksissa. Jos voit pitää tällaista symbaalia käsissäsi ja kääntää sitä edestakaisin valossa, vasara on helppo poimia.


Se mikä jää vaikeaksi, on mukava selkeä tapa erottaa kolme vasaran aikakautta, mikä toimii useimmille symbaaleille. Se on työn alla. Lisää esimerkkejä näiden 50-luvun puolivälin symbaalien ja 60-luvun leimattujen symbaalien vasaroinnista löytyy vasaran sivulta. Suuret postimerkit mid s Kuva: Iso leima Hollow Block Yllä näkyvä ontto lohko, lempinimeltään HB tai Block Stamp, muodollinen nimi Suuri leima Tyyppi I se on helpoin havaita.


Tämä johtuu siitä, että sinun ei tarvitse tietää leiman korkeutta löytääksesi sen. Se on erottuva erottuvan onton ZILDJIAN fontin ansiosta, jota käytetään yksinomaan tässä postimerkissä. Joskus saatat kohdata s-leiman, joka näyttää siltä kuin siinä olisi myös ontto ZILDJIAN-kirjain. On edelleen tapoja erottaa todellinen Hollow Block 60-luvun leimasta, joka jäljittelee tätä.


Vertaa yllä olevaa kuvaa tähän s leimaan, joka teeskentelee olevana ontto lohko: Kuva: s pseudo HB Molempien kuvien pystysuora viivarakenne auttaa erottamaan Large Stamp Type I -leimoista. Tämä on laajennettu versio rakenteesta, joka on kuvattu 70-luvun leiman erottamiseksi muista postimerkeistä.


Tämä pidennetty kuten alaspäin pidennetty versio on hyödyllinen myös muiden postimerkkien erottamiseksi toisistaan. Kuvien kuvauksesta on jäänyt pois se, että viiva menee alas aidossa U:n oikealla puolella. Tämä yhdessä pisteen pisteen pisteviivaviivan kanssa varmistaa sijoittelun tarkkuuden. Tämä on samanlainen kuin SSA vs SSB -erottelu 50-luvun lopulla.


Ottomaanien yläosa puuttuu, se on todennäköisesti suuri leima, jos se täyttää muut testit. On myös kaksi muuta suuren leiman tyyppiä, kolmen pisteen kanssa ja ilman. Näistä kahdesta muusta tyypistä puuttuu erottuva ontto ZILDJIAN-fontti, jota käytetään HB-leimasimessa. Jos et tiedä kokoa, on silti olemassa joukko ominaisuuksia, joiden avulla voit erottaa suuret postimerkit joko 50-luvun lopun pienistä, joissa ei ole 3 pistettä, tai 70-luvun leimasta ilman kolmea pistettä tai s-leimasista. leima s 3 pisteellä.


Tässä on ensin esimerkkejä kustakin viivaimella. Kuva: Suuri leima ilman kolmea pistettä Tässä yllä olevassa viivaimella näkyvässä leimassa ei ole kolmea pistettä. Sitä kutsutaan muodollisesti Large Stamp Type III:ksi. Ottomaanien yläosa puuttuu kaikista tähän mennessä näkemistäni tämän leiman esimerkeistä. Kuva: Suuri leima, jossa on 3 pistettä. Tässä viivaimella näkyvässä leimassa on kolme pistettä.


Sitä kutsutaan muodollisesti Large Stamp Type II:ksi, eikä sitä kuvattu, mutta se nimettiin virallisesti Billin alkuperäisessä artikkelissa. Ottomaanien yläosa on läsnä kaikissa tähän mennessä näkemäni leiman esimerkeissä. Joten miten tunnistat suuren leiman, kuten nämä kolme pistettä tai ei kolmea pistettä, jos vain kuva leimasta ei ole mittakaavassa?


Kolmen suuren pisteen erottamiseksi s-leimasta huomaa, mitkä leiman osat näyttävät suhteellisen lihavoilta ja mitkä ovat ohuemmilla viivoilla. S-leimassa ZILDJIAN Co on lihavoitu suhteessa muihin englantilaisiin ja ottomaaneihin.


Mutta kaikki viivat ovat melko samankokoisia kolmen pisteen suuressa leimassa. Lisäksi on tarkistus, joka erottaa s-leimat suuresta leimasimesta kolmella pisteellä perustuen Zildjianin AN:n ja Genuinen NE:n pystysuoraan kohdistukseen. Kuva: Suuren leiman leveystesti 3 pisteellä vs. 60s 60-luvun leimoissa Zildjianin pohjoisen vasen puoli on oikealla aidon itäisen vasemman puolen yläpuolella.


Suuressa leimassa on pieni rako ennen E of Genuinea. Suuri kiitos Biggles of Cymbalholicille, joka jakoi sen ystävällisesti kanssani. Tarvitset kunnollisen valokuvan nähdäksesi eron, mutta olen huomannut, että kun olen saanut silmäni kuntoon referenssikokoelmani avulla, voin käyttää sitä luotettavasti. Se käy hankalaksi, kun valokuvat tavaramerkkileimoista on otettu hyvin äärimmäisistä kulmista. Käytä pystysuuntaista kohdistuskriteeriä erottaaksesi ei kolme pistettä suuri leimasimesta ei pistettä s.


S-leimasimessa MADE IN U. on levinnyt enemmän kuin monissa muissa muottimerkeissä. Tämän seurauksena MADE IN U:n kohdistus. Suhde kaareviin TURKKILIIN SYMBALeihin on erilainen. Olemme nähneet tällaisia ​​kohdistuseroja aiemmin Trans-leimojen yksityiskohdissa.


S-leimassa madE:n E on selvästi turkisH:n H:n vasemmalla puolella. Suuressa leimassa ilman kolmea pistettä E on suoraan H:n alla. Erotaaksesi kolmea pistettä suuret pisteettomat 50-luvun lopun pienet postimerkit, käytä yksityiskohtia siitä, mitkä osat ovat lihavoituja verrattuna hienompiin viivoihin. Sekä 50-luvun lopun ei kolme pistettä Large- että ei-pisteillä on sama pystysuuntainen kohdistus, joten tällä hetkellä sinun täytyy luottaa vain rohkeisiin eroihin.


50-luvun lopun pienessä postimerkissä sekä ottomaanien osa että ZILDJIAN Co on lihavoitu suhteessa muuhun englanninkieliin. Mutta kaikki viivat ovat melko samankokoisia kolmen pisteen suuressa leimassa.


Toinen ominaisuus, joka näyttää erityiseltä suurille postimerkeille, on kellon yläosan muoto. Ainakin 20" ja 22" symbaaleissa tämä näyttää kestävän.


Alle 18" symbaaleissa se ei ehkä päde, mutta siitä on selvästi puute todisteita. Viitekokoelmassani on kaksi 18" HB:tä. Yhdessä näkyy varmasti tasainen yläkello, toisessa kuvasta ei saa selvää.


Ja olen nähnyt vain 1 tai 2 paria HB-hattuja. Suuret leimasimet näyttävät olevan hyvin harvinaisia ​​halkaisijaltaan pienissä symbaaleissa, luultavasti mekaanisten ongelmien vuoksi.


Mutta takaisin kelloihin, joista voit kertoa visuaalisesti. Kuva: Suuri leima kellon litteästä keskikohdasta Yläpuolella näet kellon litteän osan. Se voi ulottua noin tuuman kiinnitysaukosta. Tämän tasaisen alueen jälkeen kello laskee normaalisti poispäin. Kuva: Suuret leimat kellon toisen tasaisen keskikohdan Ja yläpuolella on toinen kuva hieman eri kulmasta. Joten jos symbaalissa on litteä kello, mahdollisuudet ovat hyvät, se on suuri leima. Mutta korrelaatio ei ole täydellinen.


Jotkut suuret postimerkit eivät näytä litteää kelloa, ja tässä on yksi 22" esimerkki Mike Laytonin ansiosta. Tämän leima on 3 pisteen iso leima, ja symbaalin kokonaiskuvassa valo- tai sorvaustemppu saa näyttämään kellon olevan tasainen päällä: Kuva: Suuri leima 3 pistettä ylhäältä Ja kuitenkin kun tarkastelemme kelloa tarkemmin sivulta, se ei ole tasainen, vaan kevyesti kaareva.


Kuva: Iso leima 3 pistettä pyöristetty kellon keskikohta En tiedä miksi tässä on vielä vaihtelua. Tutkimustyö on käynnissä. Esimerkkejä näiden mid s Large Stamp -symbaalien vasaroinnista löytyy vasaran sivulta. Pienet postimerkit myöhään kaksi alatyyppiä Kuva: 50-luvun lopun pienet postimerkit Pienet postimerkit ovat paljon pienempiä kuin suuret postimerkit.


Siitä syystä nimi. Mutta varokaa, nimestä Small Stamp huolimatta ne eivät ole pienimpiä. Seuraava leima s on hieman pienempi. Pienessä leimassa EI ole kolmea pistettä. Tämän kuvan punaiset ja vihreät nuolet osoittavat tämän leiman kaksi ominaisuutta. Vihreät nuolet osoittavat kahta leiman elementtiä, jotka on lihavoitu suhteessa muihin. Nämä ovat ZILDJIAN Co ja ottomaanien osa. Näiden elementtien lihavointi muuttuu hieman s:ssä, kun se on vain Zildjian Co, ja taas s:ssä, kun se katoaa kokonaan.


Punaiset nuolet osoittavat H:n pystysuoran kohdistuksen E:n päälle. Tämä sama hieno pystysuuntainen kohdistus pätee symbaalien C:hen ja iN:n N kohtaan. Jälleen kerran tämä muuttuu s-kirjaimessa ja on toinen tapa erottaa s-leima s-leimasta. Palataan asiaan vuosikymmenen kuluttua. Cliff DeArmentin havaintojen mukaan kiitos Cliff, on olemassa kaksi erilaista pientä postimerkkiä, joita hän kutsuu SSA:ksi ja SSB:ksi.


Se on SS for Small Stamp, joka on hyvä pikakuvake, kun kyllästyt kirjoittelemaan Small Stampia jatkuvasti. A-lomakkeesta puuttuu ottomaanien osan yläosa, B-muodossa se on kaikki siellä. Aluksi en voinut olla varma, että tämä ei ollut vain leimausvirhe, mutta Cliff huomasi, että molemmilla lomakkeilla on myös eri leveys leiman ZILDJIAN Co -osassa. Selvitämme edelleen, käytettiinkö kahta erilaista postimerkkiä eri vuosina vai menevätkö ne päällekkäin ajallisesti.


On mahdollista, että SSA on aikaisempi kuin SSB. Keräämme edelleen todisteita. Mutta kun otetaan huomioon se, mitä tiedämme kolmen leimauskoneen käytöstä ja siten kolmesta saman perusleimasimen eri muotista sekä valmistuksen ja leimaamisen väliset aikaviiveet, ei ole vieläkään selvää, onko SSA:sta ja leimaamisesta saatavissa kronologiatietoja. SSB.


Esimerkkejä näiden Small Stamp symbaalien vasaroinnista löytyy vasaran sivulta. Toivon voivani tarkentaa, mitä "myöhempi 60-luku" tarkoittaa ja onko lyhyempää ja korkeampaa postimerkkiä käytetty samanaikaisesti. Mutta se tuntuu tällä hetkellä yhtä vaikealta kuin leimien ja s-leimojen erottaminen toisistaan ​​ottamatta huomioon vasaraa. 60-luvun postimerkeissä on lihavoitu ZILDJIAN Co ja tämä on jaettu myöhäisen pienen postimerkin kanssa. Mutta kun vertaa 60-luvun postimerkkejä myöhään syntyneeseen pieneen postimerkkiin, myös ottomaanien osa näyttää lihavoitulta.


Mutta vuosina se on vain rohkea ZILDJIAN Co, ei rohkea ottomaani. Tämä on hienovarainen ero, ja kuinka selkeästi se näkyy, riippuu siitä, kuinka hyvin meistin on painettu sisään. Tietysti on helpompi vain käyttää kolmen pisteen läsnäoloa kertomaan.


Yllä olevan kuvan punainen ylempi viiva osoittaa leiman yläosan. Näet, että viiva koskettaa leiman yläosaa kolmessa paikassa. Mitä tahansa näistä kolmesta paikasta voidaan käyttää yläosana, josta mitataan. Leiman alaosassa on punainen viiva MADE IN U:n alla.


A Leiman korkeus mitataan pystysuunnassa kahden punaisen viivan välistä. Onneksi sinun ei tarvitse mitata korkeutta niin tarkasti vain erottaaksesi erilaiset leimat toisistaan. Alla on kuva leimasta mitattuna viivaimen ollessa paikallaan. Kaikki tärkeimmät ominaisuudet ovat nähtävissä. Olen havainnut 4 kohtaa, joissa tämän leiman painamisessa on katkoksia.


Näitä ei löydy kaikissa tapauksissa, mutta ne ovat riittävän yleisiä mainittavaksi. En ole vielä pystynyt määrittämään, edustavatko ne satunnaista painavaa virhettä, matalia kohtia kyseisessä suulakkeessa, kyseisen meistin alkamista kulua vai jotain muuta.


Näyttää siltä, ​​että joissakin esimerkeissä lihavoitu ZILDJIAN Co on painettu kevyesti sisään ja ZILDJIAN Co voi tämän seurauksena näyttää siltä, ​​että se on ontolla tai ääriviivakirjasimella.


Olen nähnyt tusinan ihmisen tunnistavan väärin 60-luvun leiman ontoksi lohkoksi, koska he eivät katso tarpeeksi tarkasti. Jos vertailet näitä kahta suoraan, ne ovat erilaisia: todellisen ääriviivafontin keskellä on suhteellisen suurempi ontto tila. 60-luvun lihavoitussa ZILDJIAN Co:ssa on tekstin keskiosa hieman painettu sisään, joten hienoja sorviviivoja ei näy kirjainten sisällä.


Large Stamp Hollow Blockin todellinen ääriviivafontti on paljon puhtaampi, eikä symbaalin pintaa ole painettu ollenkaan sisään onttoon kirjaimiin. Myös kirjainten päät ovat terävämpiä ja neliömäisempiä. Lisäksi AVEDISin sijoittelussa on eroja verrattuna pisteviivaviivaan ja ZILDJIANiin.


Nämä kaikki on havainnollistettu valokuvassa yhdestä näistä pseudo Hollow Blockista verrattuna oikeaan Hollow Blockiin Lopuksi, jos leima jumittaa sinut, symbaaleissa on muita tuotantovinkkejä, kuten 50-luvun lopun näkyvä vasara ja sorvaus sekä kellojen käsittely, joiden avulla voit erota keskisymbaali symbaalista.


Esimerkkejä näiden symbaalien vasaroinnista löydät vasaran sivulta. Tätä kutsutaan joskus "korkeaksi leimaksi". Älä kuitenkaan sekoita Tall Stamp 60s -merkkiä Large Stamp mid s -merkkiin. Hyvin erilaisia ​​tuotantokausia. Ne ovat, mutta se, mikä antaa meille mahdollisuuden erottaa ne toisistaan ​​mittaamatta, on katkosten tai omituisten piirteiden kuvio. 1. Mutta kun niitä on, puutteet ovat D:ssä ja I:ssä, jotka voivat joskus näyttää i:ltä, joskus V:n vasemmalta puolelta ja toisinaan A:n yläosan vasemmalta puolelta.


Tämä luettelo eroaa lyhyestä leimasta, jossa on puutteita ottomaanien yläosassa, AED mutta ei I , ja pilkun yläosassa. Jos siirryt s-osion aivan ensimmäiseen valokuvaan, se on ainoa virhe kyseisessä painossa. Minulla on yksi symbaali tämän 1:n kanssa. Koko leima on kuitenkin hyvin kevyesti painettu sisään, joten suuri osa yksityiskohdista puuttuu.


Mittauksen helpottamiseksi asetan palan maalarinteippiä leiman yläosan yläpuolelle ja toisen MADE IN U:n alaosan alle. Tämä helpottaa etäisyyden tarkkaa mittaamista. Siirrän nauhaa tarpeen mukaan, jotta se tulee juuri oikeaan paikkaan. Vahvalla leimalla sinun ei ehkä tarvitse tehdä tätä. Mutta heikolla leimalla se voi auttaa paljon. Tässä se on toiminnassa raportointi Zilco-nimen alkuperäinen käyttö oli aiemmin, kun Zilco oli Yhdysvalloissa valmistettujen symbaalien arvolinja. Tällä kertaa AZCO kutsuu symbaaleja nimellä Zilco, ja ne sisältävät sanan Kanada.


The Cymbal Book p:n mukaan AZCO:n Zilco-symbaalityyppejä oli kahdenlaisia. Yksi valmistettiin samalla tavalla kuin päivän Avedis-symbaalit. Toinen oli ohuempi vasaraton symbaali. En tiedä, rajoittuiko toinen tyyli kyseiseen ajanjaksoon vai olivatko molemmat symbaalityypit molemmilla aikakausilla. En vielä tiedä, oliko näiden kahden aikakauden välillä tai kahden erityyppisen Zilco by AZCO -symbaalin välillä mitään eroa.


Esimerkkejä näiden 70-luvun Zilco by AZCO -symbaalien lyönnistä löytyy vasaran sivulta. Olen törmännyt kahteen muuhun AZCO-merkkiin, joita myös käytettiin, ja niitä voi olla enemmän. Ensimmäistä käytetään symbaaleihin, joita myydään Rogersin rumpujen kanssa: Kuva: Rogers by AZCO Stamp Toisessa versiossa lukee vain AZCO CANADA: Kuva: AZCO CANADA Stamp Minusta näyttää siltä, ​​​​että AZCO on kirjoitettu samalla fontilla, jota käytettiin myöhemmin SABIAN musteen logo.


Voit nähdä tämän erityisesti A-kirjaimessa, joka on niillä yhteinen kirjain. Pelkästään tyylillisistä syistä voitaisiin olettaa, että tämä AZCO CANADA -leima on myöhempi, ja tämä on yhdenmukainen sen kanssa, että tämä versio on myöhempi leima, jota Pinksterboerin mukaan käytetään ohuissa symbaaleissa, joita ei ole vasaralla oletettavasti vain puristettu muotoon. Tämä AZCO Canada -leima näkyy tässä 20" symbaalissa, joka on varmasti ohut g ja näyttää olevan juuri puristettu muotoon.


Luin kuinka ensimmäiset symbaalit valmistivat ne, jotka sulttaani toi Armeniasta Turkkiin tuottamaan zileja ja gongeja. Luulen, että Avedis oli ensimmäinen, joka loi täydellisen metalliseoksen äänelle, vaikka hänen tarkoituksenaan oli muotoilla seos kullaksi. Erinomaisesta ammatistaan ​​hänelle myönnettiin sulttaanilta varallisuutta sekä sukunimi, joka muutettiin ZIldjianiksi. Näillä rahoilla ja nimellä hän avasi oman symbaalitehtaan, jolloin säveltäjät alkoivat käyttää symbaaleja sävellyksissään.


Avedis, miesten 3. etunimi vuorotellen aina toiselle sukupolvelle, tuli Yhdysvaltoihin ja työskenteli makeistehtaalla ennen oman karkkitehtaan avaamista. Hänen setänsä pyysi häntä palaamaan jatkamaan perheyritystä sen sijaan, setä tuli Yhdysvaltoihin välittämään tietämystä takomisesta ja vasarasta yms.


Avedis avautui bisnekselle ja osui harlemiin ja antoi jazz-ajan rumpaleille mitä he halusivat symbaaleissa. Loput tunnetaan melko hyvin nimellä Avedis Zildjian Company. Yksinkertaisesti kiehtova tarina! zenstat Vieras. trappemann sanoi:. Napsauta laajentaaksesi bongomania DFO Master. Liittynyt 16. lokakuuta, viestit 4, reaktiopisteet 1, sijainti Portland, TAI. Kiehtovaa tavaraa! Anteeksi, että kaivan vanhaa ketjua, mutta etsin Zildjian-treffit ja tämä lanka tuli esiin. Siellä oli tietysti useita muita, mutta eivät niin mielenkiintoisia tai pomppauksen arvoisia.


Käytin ennen symbalholicsia viitteenä Zildjian-treffeille, mutta tietysti se foorumi meni vatsaan vuosia sitten. Näyttää siltä, ​​​​että he saattavat palata, mutta se ei ole vielä siellä. Ymmärrän, että leimat eivät ole luotettavia tämän säikeen tarkoituksen mukaisesti, mutta jos on sivu, joka antaa niin paljon tietoa kuin luulemme tietävämme tänään, se olisi hyödyllistä! Tässä kuitenkin toivotaan. Zeb Hyvin tunnettu jäsen. Liittynyt 18. helmikuuta, Viestit Reaktiopisteet 58 Sijainti SW Virginia. Hiili 14? bongomania sanoi:.


Kiitos kaikesta tästä! Olin CH:ssa muutaman vuoden, mutta sitten foorumi suljettiin kokonaan. Joskus sen jälkeen pidin muutaman vuoden tauon rumpuista ja lopetin etsimisen. Otin vasta äskettäin sauvat takaisin ja näin, että CH on nyt suljettu, joten oletin sen olleen suljettuna koko välivuosien ajan. Hyvä tietää, että näin ei ole, ja mukava kuulla, että olet saanut roskapostin hallintaan tämän viimeisimmän epidemian takia.


Julkaisen lähiaikoina leima- ja profiilikuvat parista vanhemmasta Avedis-kappaleestani. fatchoppers DFO Veteran. Liittynyt 11. maaliskuuta, Viestit 2, Reaktiopisteet Sijainti USA. UUDET KONSEPTIMAALLIT Shop Concept Shop. OPPIA PELAAMAAN! ZILDJIAN-RUMMUN MENETELMÄ Aloita nyt. ANNA MAAILMAN KUULE, MITÄ SINULLA ON SANOVAAN Löydä äänesi TRAVIS BARKER Blink UUSI KONSEPTIMAALLI. OSTA NYT.


TULOKAS. KONSEPTIMALLI VALOKUVASSA Fat Hatut. Pelaajien suosikit. Lisää toivelistaan. Vertaa kokoa S. Lisää vertailuun Peruuta. Lisää kassiin.


Vertaile halkaisijaa Vertaa kokoa 6". Vertaa kokoa XS. Vertaa halkaisija 8. Legendan kunnioittaminen Suremme raskain sydämin Charlie Wattsin, "maailman suurimman rock n' roll -rumpalin" menetystä.


Juhlimme Armand Zildjianin syntymää Juhlistaaksemme Armand Zildjianin elämää ja symbaalien valmistusperintöä, avaamme perheen symbaaliholvin ensimmäistä kertaa. Perheemme kasvaa Zildjian toivottaa ylpeänä tervetulleeksi taiteilijaperheemme uusimman jäsenen, Andersonin. Taide äänen takana Yhdistämällä vanhan maailman käsitteitä ja uuden maailman tekniikoita, Zildjian on kehittynyt sekä musiikin että tekniikan kanssa jatkaen symbaalien valmistusprosessin innovointia.


Aasialaisamerikkalainen syrjintä Olemme surullisia nähdessämme viimeaikaiset rasismin ja aasialaisamerikkalaisen yhteisön syrjinnän näytökset täällä Yhdysvalloissa. Rasismin kohtaaminen Zildjian Company on solidaarinen mustien yhteisölle. Johtavat musiikkitrendit Pysymällä musiikkitrendien edellä ja tekemällä yhteistyötä artistien kanssa, olemme pysyneet äänen kehityksen eturintamassa. Dennis Chambers.

No comments:

Post a Comment

Tanya memme og roger hazard dating

Tanya memme og roger hazard dating vidste det ikke. Vi er i øjeblikket i gang med at finde flere oplysninger om de tidligere datoer og hooku...